Meclis Canlı

Büyükşehir Zabıtası’ndan Koordinasyon Toplantısı


01.02.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, İlçe Zabıta Müdürlüklerinin katılımı ile Ocak ayı koordinasyon toplantısı düzenledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ve ilçe zabıta müdürlerinin katıldığı koordinasyon toplantısı Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda yapıldı. Koordinasyon toplantısında Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından 6 Bölgede kurulan Bölge Amirliklerinin tanıtımı,  2016 yılında yapılması düşünülen eğitimin konuların belirlenmesi, gelen şikâyetlerin değerlendirilmesi ve yapılacak olan uygulamalarda birlikteliğin sağlanması konuları görüşüldü.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Şevket Gülen, zabıta teşkilatının birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesinin vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak açısından oldukça önemli olduğunu söyledi. Gülen; “Vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet verebilmek için İlçe Zabıta Müdürlerimizle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduk. Bu tarz koordinasyon toplantılarının birlikte hareket etme anlamında oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum. Vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için çalışmalarımız devam edecek.” dedi.