Meclis Canlı

Büyükşehir Zabıtası’na Araç Takviyesi


06.01.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, Muğla ili genelinde kullanılmak üzere ve vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek için araç sayısını arttırdı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, Muğla’nın ilçelerinde, Zabıta birimlerinin kullanması ve vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için 8 adet kamyonet, 2 adet pikap, 1 adet 14+1 minibüs, 1 adet traktör alarak araç sayısını arttırdı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Şevket Gülen, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı olarak görev, yetki sorumluluk alanları içerisinde huzur, güven, düzeni sağlamak, vatandaşa sevgi, hoşgörü ve güleryüzle hizmet anlayışı ile zabıta hizmetlerini verebilmek için çalıştıklarını söyledi ve yeni alınan araçlarla Muğla ili genelinde otogarlarda, hallerde, zabıta görev alanları içerisinde daha aktif ve daha kaliteli hizmet vereceklerini belirtti.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na yeni alınan araçların tanıtımında konuşan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Büyükşehir Belediyesi’nin Muğla’da yaşayan vatandaşların güvenliği, rahatı, huzuru için birçok hizmeti ve yatırımı yaptığını söyledi ve yeni alınan araçların Muğla’ya hayırlı olmasını diledi.

“Muğlamızda Daha Aktif ve Kaliteli Hizmet İçin Yatırımlarımız Devam Edecek”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Büyükşehir Belediyesi Zabıta biriminin Muğla gibi geniş bir coğrafyada hizmet yürüttüğünü, Muğla’da yaşayan vatandaşların belediye zabıtasının vermesi gereken hizmeti en iyi şekilde alması için hizmetlerin ve yatırımların devam edeceğini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta birimi Muğla gibi geniş bir coğrafyada, otogarlar, haller, çevre, imar, trafik gibi birçok konuda görev ve sorumluluğa sahip. Muğla’da yaşayan hemşerilerimize belediye zabıtasının vermesi gereken hizmeti en iyi şekilde verebilmesi için araç, gereç sayısını ideal sayıya çıkarmamız gerekiyor. Zabıta Birimimiz güleryüzle hizmet anlayışı, ciddiyet içerisinde, adil, hukukun ve mevzuatların verdiği yetkiler çerçevesinde hiçbir ayrım yapmadan disiplin içerisinde kamu düzenini sağlamak ve vatandaşa en iyi hizmeti vermek için çalışmaktadır. Bu hizmet anlayışı, deneyimli personelimiz ve teknik donanımızla Muğlamızda vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi.