Meclis Canlı

Büyükşehir Zabıtası Ula Göleti’ndeki Can Dostları Unutmadı


08.02.2021


Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerince 56 saat süren hafta sonu sokağa çıkma yasağında Ula Göleti mesire alanında bulunan ördek ve köpekler beslendi.

 

Tüm Dünya’da insanları tehdit eden yeni tip Koronavirüs (COVID-19) sokak hayvanlarını da olumsuz etkilemeye devam ediyor. COVID-19 salgını sebebiyle alınan sağlık tedbirleri kapsamında restoran ve kafelerin sadece paket servis yapabilmesi, vatandaşların sokağa çıkmasının sınırlandırılmasıyla birlikte sokakta yaşayan sevimli can dostları da besin bulmakta zorlanıyor.

 


Bu kapsamda Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, hafta sonu sokağa çıkma yasağı nedeniyle Ula Göleti mesire alanında bulunan sevimli can dostların yanındaydı. 56 saatlik sokağa çıkma yasağında Ula Göleti mesire alanında bulunan ördek ve köpekler Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerince beslendi. Ayrıca Büyükşehir Zabıta ekiplerince göletin bir çok noktasına sevimli can dostları için mama ve su bırakıldı.

 

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sokağa çıkma yasağının devam edeceği gelecek hafta sonlarında da sevimli can dostların yanında olmaya devam edecek.