Büyükşehir Zabıtası Halk Sağlığı İçin Denetimlerine Devam Ediyor

01.10.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Büyükşehir Belediyesinin yetki ve sorumluluk alanındaki  gıda üretimi ve satış yapan işyerlerinde halk sağlığı için denetimler yapmaya devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, İl genelinde sürdürdüğü gıda üretimi ve satış yapan işyerlerindeki denetimlerine aralıksız devam ediyor. Ekipler, işyerlerindeki hijyen kontrolü, çalışan personelin temizlik kurallarına uyup uymadığı gibi konularda denetimler gerçekleştirdi. Denetimler sırasında 80 paket son tüketim tarihi geçmiş ürün tespit edildi. Ürünler, zabıta ekipleri tarafından  tutanakla müsadere edilerek ilgili firmaya idari para cezası tanzim edildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Şevket Gülen konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için İl genelinde yetki ve sorumluluk alanımızda bulunan gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerinde denetimlerimiz devam edecek.”