Meclis Canlı

Büyükşehir Zabıtası 2016’yı Değerlendirdi


16.02.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri geçtiğimiz hafta yaptıkları toplantıda 2016 faaliyetlerini değerlendirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri geçtiğimiz hafta yapılan toplantıda 2016’da yapılanlar ve 2017 planlaması için bir araya geldi. Zabıta ekipleri toplantıda 2016 yılında gerçekleştirilen faaliyetler, yapılan çalışmalar ve tespit edilen eksikliklerin yanı sıra 2017 yılının planlaması da ele alındı. Yeni yılda yapılması planlanan faaliyetler görüşülürken, toplantıda ekiplere ayrıca tebligat ve kabahatler kanunu, etkili iletişim ve zabıta kılık kıyafet konularında da bilgiler verildi.

Zabıta yönetmeliği ve işleyişi hakkında görüş ve önerilerin de ele alındığı toplantı hakkında Büyükşehir Belediyesi’nden bir açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı;

“Sevgi, hoşgörü ve güleryüzle hizmet anlayışıyla yetki alanlarımızda hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızla birebir iletişimde olan zabıta personelimizin daha donanımlı ve konulara hakim bir şekilde işlemlerini yürütebilmeleri için çeşitli zamanlarda farklı konularda eğitim veriyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da sevgi, hoşgörü ve güleryüzle hizmet anlayışıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz.”