Meclis Canlı

Büyükşehir, yollarda güvenli seyahat sağlıyor


28.11.2022


Muğla Büyükşehir Belediyesi vatandaşların güvenli yollarda seyahat etmesi için il genelinde sorumluluğu altındaki yollarda 27 Milyon TL yatırım ile 161 bin 200 metre otokorkuluk çalışması yaptı.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi vatandaşların güvenli ve modern yollarda seyahat etmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi sorumluluğu altındaki yollarda keskin viraj, şarampol ve uçurumların bulunduğu yol kenarlarında 'koruyucu' olarak da bilinen çelik bariyer çalışmaları kapsamında 161 bin 200 metre otokorkuluk çalışması yaptı. 2022 yılında da 5 bin 164 metre otokorkuluk çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi yollarda daha güvenli seyahat edilmesini sağlıyor.

 


Muğla genelinde 27 Milyon 410 Bin TL yatırımla Gölet yolu, Yılanlı, Denizova, Yerkesik, İkizce, İçmeler Asparan, Osmaniye, Bayır, Söğüt, Taşlıca, Mesudiye, Palamutbükü, Yakaköy, Reşadiye, Faralya, Pınar, Zeytinalanı Mahalle yollarında otokorkuluk çalışmaları yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.  161.200 km otokorkuluk çalışması yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi 2022 yılında da Datça İlçesi Yazı-Knidos yolunda 5 bin 164 metre otokorkuluğun yapımını tamamladı.