Meclis Canlı

Büyükşehir Yol Genişletme Çalışmalarına Devam Ediyor


24.03.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve rahat seyahat edebilmeleri için yol genişletme çalışmalarına il genelinde devam ediyor.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Menteşe İlçesi Düzeyn Mevkiinde yol genişletme çalışmalarını başlattı. Ekipler, yaptıkları çalışma ile kaza riskinin yüksek olduğu dar ve keskin virajı genişleterek vatandaşların daha güvenli seyahat etmelerini sağlayacak.



Büyükşehir Ekipleri, Köprü Korkuluklarını Boyuyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, yetki ve sorumluluk alanında bulunan küflenen ve görüntü kirliliğine neden olan köprü korkuluklarının bakımlarını gerçekleştirerek Büyükşehir Belediyesinin amblemindeki renklere boyuyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, yol yapım ve bakım çalışmalarının yanı sıra kentin fiziksel mekan kalitesini artırarak modern bir görünüm kazanması için de çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan ve ihtiyaç duyulan yollarda çalışmalarının titizlikle yapıldığını söyledi. Kılıç; “Ekiplerimiz, il genelinde yol yapım ve bakım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Menteşe ilçemizde Düzeyn Mevkiinde ki yolda yapılan genişletme çalışması ile vatandaşlarımız daha güvenli seyahat edebilecekler. Ayrıca kent estetiğine önem veren ve görüntü kirliğini önlemek için de çalışmalar yapıyoruz. Küflenen köprü korkuluklarının bakımlarını yaparak boyuyor ve güzel bir görünüme kavuşmasını sağlıyoruz. Muğlamıza yakışır modern ve güvenli yollar için çalışmalarımız sürecek.” dedi.