Meclis Canlı

Büyükşehir Yol Çizgilerini Yenilemeye Devam Ediyor


12.10.2016


Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Muğla İli genelinde yol çizgilerini yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yatay trafik işaretleme çalışmalarında kullanılmak üzere araç filosuna kazandırılan yol çizgi aracları ile Muğla İli genelinde işaretleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler, Menteşe İlçesi, Derinkuyu, Kestane ve Denizova Mahalleleri yolu üzerinde yaya geçidi ve yol çizgilerini yeniledi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa, zamanla silinerek tahrip olmuş yol çizgilerini, gece görünürlüğü için uygun ve aşınmaya karşı uzun ömürlü yol çizgi boyaları ile yenileme çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Alper Kolukısa; “Taşıt yollarının güvenliğini sağlamak için büyük öneme sahip olan yol çizgilerinin (yatay işaretleme) deforme olan kısımlarını yenileme çalışmaları yapıyoruz. Ekiplerimiz Muğla İli genelinde yayaların ve sürücülerin daha düzenli ve güvenli bir trafik akışı içerisinde olmaları için yaya geçidi ve yol çizgi yenileme çalışmalarımız hızla devam ediyor.” dedi.