Büyükşehir Yol Çalışmalarını Sürdürüyor

08.11.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Fethiye, Menteşe, Milas ve Seydikemer’de sıcak asfalt kaplama ve asfalt dökümü çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin yetki ve sorumluluk alanında bulunan yollarda bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler Milas Bayır Mahallesinde 5,1 km, Çallı Mahallesinde 4,7 km’de asfalt dökümünü tamamlarken, Erdal Çerçi Caddesinde sıcak asfalt kaplama çalışmalarına devam ediyor. Aynı zamanda Menteşe Kafaca Mahallesi ve Seydikemer Yaka Mahallesinde sıcak asfalt kaplama çalışmaları devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç çalışmaları değerlendirdi. Daire Başkanı Kılıç “1000 kilometrelik hedefimizin 874 kilometresini tamamladık. Ekiplerimiz, uygun hava şartları devam ettiği sürece Büyükşehir Belediyemizin 2016 yılı çalışma programı içerisinde bulunan bütün yollarımızda çalışmalarını sürdürmeye devam edecek. Muğla’mızın her köşesine Belediyemizin hizmetlerini götürmek bizleri mutlu ediyor. Bizler ekip arkadaşlarımızla birlikte özverili çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.