Büyükşehir Yol Bakım Ekipleri Hız Kesmiyor

28.05.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla İli genelinde sorumluluk alanındaki yolların bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Fethiye İlçesi Esenköy Mahallesinde sağanak yağmurdan dolayı bozulan asfalt yolun bakımını tamamlarken Yakacık Mahallesinde asfalt yolda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Marmaris İlçesi Orhaniye Mahallesindeki asfalt yolda da bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç yapılan çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Muğla İli genelinde Büyükşehir Belediyemiz sorumluluğundaki yollarda bakım ve onarım çalışmalarımız sistemli ve hızlı bir şekilde devam ediyor. Muğla’mıza yakışır modern ve konforlu yollar için ekiplerimiz özverili ve mesai saati gözetmeden çalışmalarını sürdürüyor.”