Büyükşehir, Yatağan’ın kırsal mahallelerinde yol çalışmalarını sürdürüyor

24.08.2022

İl genelinde kırsal mahallelerin yollarını yenilemeye ve genişletmeye devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yatağan ilçesine bağlı Elmacık ve Kadıköy Mahalle yollarında asfalt çalışmalarını tamamladı.

Vatandaşların güvenli ve modern yollarla seyahat etmeleri için çalışmalarını sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sorumluluk alanlarındaki yollarda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Büyükşehir Belediyesi Yatağan ilçesinin Elmacık ve Kadıköy Mahalle yollarında asfalt kaplama çalışmalarını tamamladı.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yoğun mesaisi ile devam eden çalışmalar sonucunda Elmalı ve Kadıköy Mahallelerinin yolları daha güvenli ve konforlu görünüme kavuşarak vatandaşların hizmetine sunuldu.