Büyükşehir YAPEX Fuarında Tanıtıldı

24.11.2014

Muğla Büyükşehir Belediyesi 22. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı’na (YAPEX) katıldı.

Antalya Expo Center'da düzenlenen fuarda stant açan Muğla Büyükşehir Belediyesi, stantta Muğla’nın tarihi ve kültürel yerlerini tanıtan broşür ve kitapçıklar dağıttı.

Yaklaşık 200 firmanın katıldığı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi standının yoğun ilgi gördüğü fuarda, mimarlar, içmimarlar, makine mühendisleri, elektrik mühendisleri meslek odaları mesleki etkinler düzenledi.

Konferans, panel, yarışma, sergi ve özel sunumların yer aldığı fuarda ayrıca, tarihi ve kültürel mirasın korunmasında büyük önem taşıyan restorasyon sektörünün ve yerel yönetimler ile Tarihi Kentler Birliği üyesi belediyeler stant açtı.