Meclis Canlı

Büyükşehir Voleybolun Melekleri Anısına Turnuva Düzenliyor


07.03.2023


Muğla Büyükşehir Belediyesi, deprem nedeniyle hayatını kaybeden Voleybolun Melekleri Anısına Veteranlar Voleybol Turnuvası düzenliyor.

 

6 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6 büyüklüklerinde iki deprem meydana geldi. 11 ilde hissedilen ve bugün itibariyle yaklaşık 46 bin vatandaşın hayatını kaybettiği felakette tüm Türkiye tek yürek olarak yaraları sarmaya devam ediyor. Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketi sonrasında bölgeden gelen birçok hüzünlü hikaye de yürekleri burktu. Depremin yıktığı 11 ilde spor karşılaşmaları için bulunan sporcular da kaldıkları otellerde enkaz altında kalarak hayatını kaybetmişti. Büyükşehir Belediyesi depremde hayatını kaybeden voleybolcular için “Voleybolun Melekleri Anısına Veteranlar Voleybol Turnuvası” düzenliyor. Depremde hayatlarını kaybeden sporcuları anmak için düzenlenecek turnuva 3 gün sürecek.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Voleybolun Melekleri Anısına Veteranlar Voleybol Turnuvası Etkinliği 10 Mart 2023 tarihinde başlayacak ve 12 Mart tarihinde ödül töreni ile sona erecek. Muğla Büyükşehir Belediyesi Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor salonu ile Menteşe Atatürk Spor salonunda yapılacak Melekleri Anısına Veteranlar Voleybol Turnuvası 31+,35+,43+ Kadınlar kategorilerinde düzenlenecek.