Meclis Canlı

Büyükşehir ve MUSKİ Personeline BİMER Eğitimi


22.09.2016


Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ personeline 8 Eylül’de BİMER eğitimi verildi.


Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Belediyesi ve MUSKİ personeline yönelik “BİMER Mevzuatı ve Teknik Kullanımı” konulu eğitim programı gerçekleştirildi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen eğitim programına BİMER kullanıcısı olan 105 kişi katıldı.


Muğla Valiliği BİMER Koordinatörü İsmail ARIK müracaatlara hızlı, doğru ve etkin bir şekilde cevap verilmesi gerektiğini ve eğitimlerin bu konuda önemli olduğunu belirtti. Arık ayrıca uygulamada herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için belirli dönemlerde eğitimlerin yapıldığını söyledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Ali Zağlı eğitim programı ile ilgili yaptığı açıklamada “Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğünden gelen talep üzerine Muğla Valiliğinden konu ile ilgili eğitmen talep ettik. BİMER Koordinatörü İsmail Arık’ın katkıları ile gerçekleştirdiğimiz eğitim tüm kullanıcılara faydalı olmasını dilerim.” dedi.

Eğitim BİMER’in teknik kullanımı, dayandığı mevzuat, yıl içerisinde BİMER’e gelen örnek başvuruların incelenmesi ve soru-cevap/görüş-öneri olmak üzere dört aşamada gerçekleştirildi.