Büyükşehir, Vatandaşları Animasyon Filmleri ile Bilgilendiriyor

03.06.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muhtarlar Masası ve Evde Bakım Hizmetleri’nin bilgilerini içeren iki kısa animasyon film hazırladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve vatandaşın beğenisine sunulan iki kısa animasyon filmde, Muğla Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Masası telefon numarası ve Muhtarlar Masası’nın işleyişi, Sağlık Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın hizmeti olan hasta nakil ve evde bakım hizmetlerinin ilçelerdeki telefon numaraları ve bilgilerini içeriyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halka İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan iki kısa animasyon film, Muğla Büyükşehir Belediyesi web sayfalarından ve Muğla Büyükşehir Belediyesi otobüslerinin monitörlerinde izlenebilecek. Muhtarlar masası, hasta nakil ve evde bakım hizmetleri için hazırlanan kısa animasyon filmleri ile Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 13 ilçede verdiği hizmetlerin daha fazla vatandaşa ulaşması hedefleniyor.