Meclis Canlı

Büyükşehir, Ulaşım Çalıştay ve Toplantıları İçin İstanbul’da


17.12.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda vatandaşlara daha kaliteli hizmet verebilmek için İstanbul’da düzenlenecek ulaşım çalıştay ve toplantılarına katılıyor.

17-19 Aralık 2015 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek Türkiye Belediyeler Birliği Ulaşım Komisyonu, Minibüsün Geleceği Çalıştayı ve Transist 2015 Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı’na Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yetkilileri katılıyor. Toplu ulaşıma dikkat çekecek organizasyonlara; ulusal ve uluslararası alanda büyükşehir ve il belediyeleri, toplu ulaşım alanında ürün tedarik eden ve hizmet veren firmalar, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşları gibi kurum ve otoriteler de katılıyor.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak ileriye yönelik ulaşım stratejilerini daha yenilikçi ve uygulanabilir kılmak için dünyadaki gelişmeleri takip ediyoruz. Toplu ulaşım kültürünü yaygınlaştırmak için oldukça önem arz eden bu tarz çalıştay ve toplantılara katılmaya devam edeceğiz.”