Meclis Canlı

Büyükşehir Tüm Olanaklarıyla Desteğini Sürdürüyor


26.12.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi, olanaklarıyla tüm sivil toplum örgütlerine desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Muğla Zihinsel Engelliler Derneği’nin 20. Kuruluş Yılı etkinlikleri Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 



Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği, Muğla Zihinsel Engelliler Derneği’nin 20. Kuruluş Yılı etkinlikleri 23 Aralık Cuma günü Menteşe Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.



Etkinlik sonrasında konuşan Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ali Zağlı “Büyükşehir Belediyesi olarak tüm sivil toplum örgütlerimize olanaklarımız dâhilinde destek vermeye çalışıyoruz. Özellikle toplum içinde dezavantajlı konumdaki bireylerin sorunlarını dile getirmek ve hayata adaptelerini kolaylaştırmak için yola çıkmış sivil toplum örgütlerimizle daha çok işbirliği yapma gayretindeyiz. Çünkü bu noktada etkinlikleri ortaklaştırmanın hayatı ortaklaştırmak ve yaşamı kolaylaştırmak olduğunun farkındayız. Bundan sonra da bu türdeki etkinliklere paydaşlığımız ve ev sahipliğimiz devam edecektir.” dedi.