Büyükşehir Terminalleri Denetliyor

03.06.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluk alanında bulunan Şehirlerarası Otobüs Terminallerinde faaliyet gösteren işyerlerinde ruhsat kontrolleri ve denetimler yapmaya devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, Ulaşım Dairesi Başkanlığı ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı personellerinden oluşan komisyon, Menteşe, Milas, Ortaca, Köyceğiz, Datça ve Bodrum Turgutreis Şehirlerarası Otobüs Terminallerinde faaliyet gösteren 115 işyerinin ruhsat kontrolleri ve denetimlerini gerçekleştirdi.

Komisyon yetkilileri yaptıkları açıklamada, düzenli olarak işyerlerinin ruhsat kontrolleri ve denetimlerini yaptıklarını ve yaz sezonunun başlaması ile terminallerdeki denetimlerin sıklaşarak devam edeceğini belirttiler.