Büyükşehir Tarihi Binanın Restore Çalışmalarını Tamamladı

11.02.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Menteşe İlçesi Kocamustafa Efendi Çıkmazında bulunan belediyeye ait tarihi binanın restorasyon çalışmalarını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından bakım ve onarım çalışmaları yapılan bina aslına uygun olarak restore edildi. Tescilli olan binanın kapı, pencere, doğramaları aslına uygun olarak yenilenip çatı ve tavanında bakım ve tamir çalışmaları yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Halis Kabaş restore çalışmaları hakkında şunları söyledi; “Büyükşehir'e ait tarihi binamızın iç ve dış cephesini komple yenileyerek aslına uygun bir şekilde restore ettik. Diğer Büyükşehir hizmet binalarımızın da bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz.”