Büyükşehir Tarafından Zarar Gören Yolların Bakımı Yapıldı

26.05.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, heyelan sonucu zarar gören yolları temizleyerek bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Fethiye İlçesi Söğütlü Mahallesinde meydana gelen heyelan sonucu zarar gören ve trafikte vatandaşların can ve mal güvenliğini riske atan yolların bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Heyelan sonucu zarar gören yollarda bakım çalışmalarımız uzunca bir süredir ekiplerimiz tarafından devam ediyor. İlimizin birçok yerinde heyelan sonucu kapanan ve zarar gören yollarımızın temizleme çalışmalarını tamamlayıp vatandaşlarımızın güvenliği açısından gerekli önlemleri alarak yollarımızı bakımlı hale getirdik. Büyükşehir Belediyesi olarak sorumluluğumuzda olan yollarda Muğla’mıza yakışır yeni, modern ve güvenli yolları sağlamak için ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışmaya devam ediyor.”