Büyükşehir standına Bağbozumu şenliğinde büyük ilgi

11.09.2019

Bodrum ilçesinde bu yıl 5.si düzenlenen Karaova Bağbozumu Şenliği’nde Muğla Büyükşehir Belediyesi standı yoğun ilgi gördü.

Bodrum’un tarımsal üretime en elverişli bölgesi olan ve yerel ürünleri ile dikkat çeken Karaova ilçesinde 5 yıldır düzenlenen Karaova Bağbozumu Şenliği bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.

Yılmaz Özdil Yerel Tohum Merkezi’ni ziyaret edecek

Muğla Büyükşehir Belediyesi’de Karaova Bağbozumu Şenliği’nde stant açtı ve ziyaretçilere lavanta fidanı, meyve sebze kurutma tesisinde kurutulan meyveler ikram edildi. Ayrıca Karaova Bağbozumu Şenliği’ne katılan Türkiye’nin en çok okunan yazarlarından olan ve Sözcü Gazetesi köşe yazarı Yılmaz Özdil Muğla Büyükşehir Belediyesi standını ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi personelinden sergilenen yerel tohumlar, lavanta ve kurutulmuş meyveler hakkında bilgi alan Yılmaz Özdil özellikle Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu yerel tohum merkezi hakkında detaylı bilgi aldı ve kısa zamanda yerel tohum merkezini ziyaret edeceğini söyledi.