Büyükşehir Sporcuları Faaliyetlerine Devam Ediyor

08.03.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcularının çeşitli etkinliklere katılımı devam ediyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor kulübü özel oyuncuları Özel Olimpiyatlar Bölge Oyunlarında yarışırken, satranç sporcusu Mehmet Salih Karataş ise Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasında elde ettiği dereceyle Milli Takıma girmeye hak kazandı.

‘Özel Sporcular Özel Olimpiyatlar Bölge Oyunlarında Yarıştı”

1 Mart 2018 tarihinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Tesisleri’nde düzenlenen Özel Olimpiyatlar Bölge Oyunlarına Muğla Büyükşehir Belediyesi 15 özel sporcu ile katılım sağladı.

Muğla’da 160 sporcunun atletizm, yüzme, karma futbol ve karma basketbol branşlarında gerçekleştirilen oyunlarda Atletizm branşında müsabakalara katılan sporcular madalya kazandı.

“Büyükşehir’in Satranç Sporcusu Milli Takım’da”

Muğla Büyükşehir Belediyesi satranç sporcusu Mehmet Salih Karataş 28 Şubat – 4 Mart 2018 tarihleri arasında Antalya’da yapılan ve 198 sporcunun yer aldığı Milli Takım Kampına katıldı. Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası'nda kendi kategorisinde yarıştığı 315 sporcu arasından beşinci ile aynı puanı alarak Milli Takım Kampına girme başarısı gösteren sporcumuz Mehmet Salih Karataş kampın ilk etabını başarıyla tamamladı.