Meclis Canlı

Büyükşehir Sporcuları Başarıdan Başarıya koşuyor


06.06.2022


Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcuları başarılarına bir yenisini daha ekledi. Satranç Milli Takımında bulunan Bilgesu Şeker Avrupa ikincisi olurken, Özge Türkmen atletizmde Türkiye Şampiyonu oldu.

 

Bünyesinde bulundurduğu 1762 lisanslı sporcu ile amatör sporlara büyük önem veren Muğla Büyükşehir Belediyesi verdiği desteğin meyvelerini genç sporcuların aldığı madalyalarla alıyor. Büyükşehir Belediyesi spor kulübü sporcuları okçuluktan, satranca, atletizmden masa tenise başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

 

Türkmen, Atletizmde Türkiye Şampiyonu Oldu

Birçok spor branşında ulusal ve uluslararası yarışmalarda önemli başarılar elde eden Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcuları başarılarına bir yenisini daha ekledi. Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Kayseri’de düzenlenen Küçükler Atletizm Festivali Türkiye Şampiyonasında Muğla Büyükşehir sporcusu Özgü Türkmen Türkiye Şampiyonu oldu.

 


Şeker Avrupa İkincisi Oldu

Satranç Milli Takımında bulunan Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcusu Bilgesu Şeker Yunanistan’ın Rodos Adasında düzenlenen Avrupa Şampiyonasına katıldı. 17 yaş kızlar kategorisinde yarışan Şeker, 8 matça 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak Avrupa ikincisi oldu.