Büyükşehir sporcuları 5’te 5 yaptı

06.01.2020

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Taekwondo sporcuları Gençler ve Büyükler İl Maçlarında 5 altın madalya alarak 5’te 5 yaptı.

4 Ocak Cumartesi günü Yatağan Spor Salonu’nda yapılan Gençler ve Büyükler İl Maçlarında kategorilerinde karşılaştıkları rakiplerini mağlup eden beş Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Taekwondo sporcularının beşi de altın madalya kazandı.

Sporculardan Eda Nur Tosun 55 kg Genç Kadın Kategorisinde, Burak Yılmaz 51 kg Genç Erkek Kategorisinde, Efe Yiğit Özler 59 kg Genç Erkek Kategorisinde,  Alp Utku Dellal 78 kg Genç Erkek Kategorisinde, Bilge Yekta Dellal 53 kg Büyük Kadın Kategorisinde birinci oldu.

3 Ocak Cuma günü yapılan Taekwondo Analig İl Birinciliği Müsabakasında da yine Büyükşehir Belediyesi sporcusu Gökay Bütün 57 kg’da birinci,  Naz Keskin 37 kg’da ikinci, Elif Kural 33 kg’da ikinci, Nuray Naz Uysal 51 kg’da ikinci ve Azra Gülse Kural 51 kg’da üçüncü oldu.