Büyükşehir Sosyal Hizmetlerine Devam Ediyor

16.02.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi yaptığı sosyal yardımlar ile ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Muğla ili genelinde yaşayan yoksul, kimsesiz, evsiz, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar için sosyal yardım çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında sosyal yardım değerlendirme kurulunun ARALIK 2014 ve OCAK 2015 tarihleri arasında tespit ettiği 31 ihtiyaç sahibi aileye ulaşıldı. Bunun yanında maddi sorunlarla karşılaşan öğrencilere kırtasiye yardımları, doğal afetler sonucunda mağdur olan vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik çalışmalarda  yapılıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç yapılan yardımlar ile ilgili yaptığı açıklamada, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hassasiyetle projeler üretildiğini ve bu projeleri çağdaş yöntemlerle hayata geçirildiğini belirtti. Hacı Koç; “Türkiye'nin en genç Büyükşehir Belediyelerinden olmamıza rağmen sosyal hizmetler alanında vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için etkin ve özverili bir çalışma yürütmekteyiz. Sosyal yardım inceleme kurulumuz vatandaşlardan gelen yardım taleplerini değerlendirerek en kısa zamanda geri dönüş yapıyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile  hareket ederek herzaman vatandaşlarımızın yanında olup hizmet etmeye devam edeceğiz.”dedi.