Büyükşehir, Seydikemer Kayabaşı Mahallesi’ne ek su kaynağı sağlıyor

05.12.2022

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Seydikemer’in Kayabaşı Mahallesi’ne ek su sağlamak için yeni kaynak buldu. Ekipler çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yeni içme suyu kaynağını mevcut sisteme ilave ederek mahalleye aktaracak.

İl genelinde kesintisiz ve sağlıklı içme suyu sağlamak için projelerini sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç olan bölgelere yeni su kaynağı sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Birçok bölgede yenileme ve ek su kaynağı sağlama çalışmalarına devam eden Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, Seydikemer Kayabaşı Mahallesi’nde hayata geçirdiği proje ile bölgeye yeni bir su kaynağı sağladı.

MUSKİ ekipleri tarafından Kayabaşı Mahallesi’ne yeni içme suyu kaynağı sağlanırken, kaynak ile depo arasında terfi hattı imalat çalışmaları ise devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yeni kaynak Kayabaşı Mahallesi’ne aktarılacak ve mahalle sakinlerinin kesintisiz su alması sağlanacak.