Meclis Canlı

Büyükşehir Sevgilileri Fotoğraflarıyla Ödüllendiriyor


06.02.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Sevgililer Günü kapsamında Muğla ili genelinde hazırladığı “MuğlAşk” alanları ile sevgililere güzel anlar yaşatıp, ödüllendiriyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırladığı 12 Şubat’ta Muğla ili genelinde işlek alanlara yerleştireceği “MuğlAşk” fotoğraf stantlarında fotoğraf çekilen ve bu fotoğrafları sosyalmedya@mugla.bel.tr adresine yükleyerek yarışmaya hak kazanan 6 çifti çeşitli hediyelerle ödüllendirecek.

12 Şubat’tan itibaren, 14 Şubat gün bitimine kadar “MuğlAşk” alanlarında fotoğraf çekilen ve bu fotoğraflarını sosyalmedya@mugla.bel.tr adresine yükleyen çiftlerin fotoğrafları 15 Şubat 2017 Çarşamba Günü https://www.facebook.com/muglabelediye adresinde yayınlanarak 18 Şubat 2017 gün bitimine kadar oylanacak. Katılım şartları ve yarışma ile ilgili bilgileri ve ayrıntıları Vatandaşlarımız www.mugla.bel.tr adresinden öğrenebilecek.

“Sevginin, Gülümsemenin Hiçbir Maliyeti Yok”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Hedefimiz1Muğla1Bir sloganında olduğu gibi il genelinde sevgililer gününde de bir araya gelmeyi, birlikte olabilmeyi, aynı kare içinde bir fotoğrafla o anları ölümsüzleştirmek için bu projeyi gerçekleştirdiklerini söyledi. Muğla’da ve bütün ülkede sevgiye, hoşgörüye, güleryüzle ihtiyaçları olduğunu dile getiren Başkan Gürün; “Muğlamızda bütün çiftlerimizi Sevgililer Günü’nde ilçelerimizde hazırladığımız MuğlAşk stantlarına bekliyoruz. Hedefimiz1Muğla1Bir sloganı ile bütün ilçelerimize hizmet verirken bu özel günde bütün çiftlerimizi aynı fotoğraf karesi içerisinde sevgiyle gülümserken ölümsüzleştirmek istedik. Sevgiye, hoşgörüye,  gülümsemeye en çok ihtiyacımız olduğu bugünlerde birbirimize daha sıkı sarılmalı, sevdiklerimize sahip çıkmalıyız. Çünkü sevginin, gülümsemenin hiçbir maliyeti yok.” İfadelerini kullandı.