Büyükşehir Sağlık Ekiplerinden İlk Müdahale

18.11.2020

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık Birimi Ekipleri bugüne kadar il genelinde karşılaştıkları 19 kazada ambulans gelinceye kadar ilk müdahaleyi gerçekleştirerek vatandaşların yanında oldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Evde Bakım, hasta nakil hizmetleri için  11 hasta nakil ambulansı, 23 personeli 13 ilçede hizmetlerini sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi sağlık ekipleri 13 ilçede hizmetlerini sürdürürken gün içerisinde yol güzergahlarında trafik kazalarıyla da karşılaşıp 112 sağlık ekipleri gelene kadar vatandaşların yanında oluyor. Alanlarında uzman sağlık ekipleri ilk müdahaleyi gerçekleştirerek gelen sağlık ekiplerine yaralı vatandaşları teslim ediyor. Ekipler bu güne kadar yol güzergahları üzerinde 19 kazada ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.