Büyükşehir Personeline Kamu Yönetimi’nde Etik Davranış İlkeleri Eğitimi

17.06.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Büyükşehir belediyesi, MUSKİ ve İlçe Belediye personeline yönelik “Kamu Yönetiminde Etik Davranış İlkeleri” konulu eğitim programı düzenlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen eğitim programına Büyükşehir Belediyesi personelinin yanı sıra MUSKİ ve İlçe Belediyelerinin de personeli katılım sağladı. Programda etik davranış ilkeleri, etik davranış ilkelerinin uygulaması ve etik kültürünün yerleştirilmesi, başvuru usulleri ve başvuruların incelenmesi, Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanlığı ve çalışma yapısı ve Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanlığı’nın almış olduğu örnek kararlar hakkında bilgiler verildi.