Meclis Canlı

Büyükşehir Paylaşarak Sevindirmeye Devam Ediyor


30.11.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi, örnek projelerinden biri olan “Paylaşarak Sevindir” ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya ve yüzlerini bir nebze de olsun güldürmeye devam ediyor. Proje kapsamında yardımsever vatandaşlardan gelen giysi, oyuncak ve ev eşyası gibi malzemeler il genelinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi “Paylaşarak Sevindir” projesi ile bugüne kadar 1802 yardımsever vatandaştan gelen 84 bin 243 eşyayı 2594 kişiye ulaştırdı. Proje kapsamında son olarak Dalaman İlçesinde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşıldı. Hava sıcaklığının düşmesi ve kışın iyice kendini hissettirmesi nedeniyle yardımseverlerden gelen kışlık kıyafetler hazırlanarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim edildi.

Paylaşarak Sevindir projesi kapsamında vatandaşların bağışlamak istedikleri kullanılabilir durumdaki eşyalar talep edildiği takdirde personel tarafından evden teslim alınarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Vatandaşalar, Sosyal Yardım Merkezinin irtibat numarası olan 0 (252) 214 48 12’yi arayarak eşyalarını bağışlayabilir ayrıca talep ve ihtiyaçları için müracaatta bulunabilir. Ayrıca ihtiyaç sahibi vatandaşlar diledikleri zaman Menteşe, Bodrum, Marmaris, Ortaca ve Yatağan’da bulunan Paylaşarak Sevindir mağazalarından ihtiyaçlarını kendileri de temin edebilir.