Büyükşehir “Paylaşarak Sevindir” Projesi İle Bir Eve Daha Ulaştı

29.11.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi, sağlık ve sosyal alanda yürüttüğü hizmetleriyle vatandaşın yanında olmaya devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi personeli geçtiğimiz hafta sağlık hizmeti için Ula Kavakçalı Mahallesi’ndeki bir eve ziyaret gerçekleştirdi. Evdeki durum gerekli birimlere aktarılarak harekete geçildi.

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi ekipleri Ula Kavakçalı Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlara “Paylaşarak Sevindir” projesi kapsamında çeşitli ihtiyaçları temin ederek ulaştırdı. Evde yaşayan vatandaşlar verilen hizmetten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek ekiplere teşekkür etti.

“Vatandaşlar paylaşarak sevindiriyor, seviniyorlar”

“Paylaşarak Sevindir” projesiyle yüzlerce vatandaşa ulaştıklarını belirten Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç “Paylaşarak Sevindir projesi kısa zamanda büyüdü. Bu proje ile yüzlerce vatandaşımıza ulaştık. Vatandaşlarımız paylaşarak sevindiriyor, seviniyor. Yardımsever vatandaşlarımızın ihtiyaç sahiplerine ulaşmaları için çalışmalarımızı büyük titizlikle devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.