Büyükşehir Oturma Banklarını Söküyor

02.04.2020

Muğla Büyükşehir Belediyesi, özellikle 65 yaş üstü vatandaşların yoğun olarak bulunduğu yerlerdeki oturma banklarını kaldırıyor.

Ülke genelinde yayılmaya devam eden koronavirüse karşı belediyeler toplu alandaki dezenfekte çalışmaları başta olmak üzere vatandaşların evde kalması için çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, yaptığı bir çok tanıtım, duyurular ile vatandaşlara “Evde kal” çağrısında bulunurken uyarıları dikkate almayan 65 yaş üstü vatandaşlar başta olmak üzere kalabalık ortamların olduğu büyükşehir’e bağlı oturma bankları kaldırılmaya başlandı.

Vatandaşlara evde kalmaları yönünde bilgilendirme yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi, özellikle 65 yaş üstü vatandaşların kalabalık olarak toplandığı noktalarda çalışma başlatarak Cumhuriyet Meydanında bulunan Belediye’ye bağlı oturma banklarını söktü.