Meclis Canlı

Büyükşehir Orkestrası’nın Zafer Konseri Milas’ta Yoğun İlgi Gördü


01.09.2016



30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında, Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Zafer Konserlerinin sonuncusunu çok sayıda vatandaşın katılımı ile Milas Atatürk Meydanında gerçekleştirdi.

Şef Münif Akalın yönetiminde eserleri seslendiren Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası, vatandaşların büyük beğenisini topladı. Eserlerin hem yerli hem de yabancı sanatçılara ait olması yönüyle de sanatın evrenselliğini ve barışçıl dilini vurgulayan orkestra, repertuarındaki şarkı ve marşlarla da Cumhuriyet ruhunu ve zafer atmosferini de tüm alanlarda vatandaşlara coşkuyla hissettirdi.



Yapılan konserle ilgili bilgi veren Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ali Zağlı: “Milas ilçemizde düzenlenen konserimizi 30 Ağustos Zafer Bayramı’na yakışır bir şekilde tamamladık. Milaslı vatandaşlarımızdan büyük bir ilgi ve destek gördük. Gerek sanatçılarımızın bireysel performansları gerekse repertuarda yer alan eserler zafer coşkusunu sonuna kadar bizlere yaşattı. Bu vesileyle Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrasını Milas’a davet eden Milas Belediye Başkanı Muhammet TOKAT’a ve konsere yoğun ilgi gösteren Milas halkına bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.