Büyükşehir okçuları Songül ve Emircan Türkiye’nin gururu oldular

28.06.2022

Fransa’nın Başkenti Paris’te düzenlenen Okçuluk Dünya Kupası’nın üçüncü ayağında Muğla Büyükşehir Belediyesi Sporcusu Songül Lök’ün de aralarında bulunduğu Kadın Milli Takımı Dünya Şampiyonu oldu.  Büyükşehir Okçusu Emircan Haney’in bulunduğu Erkek Milli Takımı ise Dünya ikincisi oldu.

Okçuluk Dünya Kupası’nın üçüncü ayağa Fransa’nın Başkenti Paris’te yapıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçusu Songül Lök’ün de aralarında bulunduğu kadın Milli Takımı Dünya Şampiyonu olurken, Emircan Haney’in bulunduğu erkek Milli Takımı ikinci oldu.

Songül Hedefi 12’den Vurdu

Paris’te düzenlenen Okçuluk Dünya Kupasında kadın Milli Takımı Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçusu Songül Lök’ün yanı sıra Yeşim Bostan Uçar ve Ayşe Bera Süzer’den oluştu. Kadın Milli Takım Büyük Britanya ile karşılaştı. Kadın Milli Takım Büyük Britanya’yı 229’a 228 yenerek altın madalya kazanarak Dünya Şampiyonu oldu.

Emircan’lı Erkek Milli Takımı Dünya İkincisi Oldu

Dünya Okçuluk Kupasında Erkek Milli takımı Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçusu Emircan Haney’in yanı sıra Batuhan Akçaoğlu ve  Yakup Yıldız'dan oluştu. Finalde Fransa ile karşılaşan Erkek Okçu Milli Takımı karşılaşmadan 233’e 229 mağlup ayrılarak Dünya ikincisi oldu.