Meclis Canlı

Büyükşehir Oda Orkestrası Muğla’yı Dolaşacak


05.02.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi Oda Orkestrası, Muğla genelinde düzenleyeceği konserlerin ilkinde Datça ilçesinde dinleyicileri ile buluştu. 



Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Oda Orkestrası, Muğla ili genelinde dinleyicilerle buluşmaya, konserler vermeye başladı. İlk konserini Datça İlçesi’nde veren Oda Orkestrası batı eserleri, Türkçe eserler ve dansları temaları ile Datçalı dinleyicilerden tam not aldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi Oda Orkestrası bundan sonra sırasıyla 11 Şubat Kavaklıdere, 26 Şubat Menteşe, 2 Mart da Milas ilçesinde dinleyicileri ile buluşacak.



“Müzikle, Notalarla Muğla’ya Hizmet Ediyoruz”

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Recep Altınok, Muğla gibi geniş bir coğrafyada müziğin evrensel melodilerini bütün ilçelerde vatandaşlarla buluşturmak için oda orkestrası ile birlikte yola çıktıklarını, vatandaşlara her alanda hizmet veren Büyükşehir Belediyesi’nin müzik ve notalarla da Muğla’ya hizmet ettiğini söyledi. Recep Altınok; “Muğla Büyükşehir Belediyesi vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek için her alanda Muğla’ya hizmet veriyor. Oda Orkestramız ile Muğla’nın bütün ilçelerinde vatandaşlarımızla buluşacak, onlara notalarla, melodilerle de hizmet vereceğiz. Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurduğumuz konservatuar ve orkestralarımız ile kültür kenti Muğla’ya yakışan hizmetleri vatandaşlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz.” dedi.