Büyükşehir Muğla’yı Tanıtmaya Devam Ediyor

14.12.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi ilçe belediyeleriyle birlikte 6-8 Aralık tarihleri arasında 12’ncisi düzenlenen Travel Turkey Fuarına katılarak Muğla’nın tanıtımını yaptı.

6 Aralık’ta, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Makedonya Cumhuriyeti Turizmi Tanıtma ve Destekleme Ajans Direktörü Ljupcho Janevski, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Demirören Medya Gazete Reklam Satış Grup Başkanı Gürcan Korkmaz, Türk Hava Yolları Yurtiçi Satış Başkanı Emre Menevşe, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın konuşmalarının ardından Kurdele Merasimi ve protokol fuar ziyaretiyle resmi açılış yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi standının yoğun ilgi gördüğü fuarda, çeşitli promosyon ürünleri dağıtılarak yerli ve yabancı ziyaretçilere ilimiz ve ilçelerimizin tanıtımları yapıldı. Ayrıca fuarda ziyaretçilere yöresel yiyeceklerde ikram edildi.