Büyükşehir Muğla’yı Ankara’da Tanıtıyor

24.03.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi, kentlerin turizm potansiyellerini ortaya çıkarmak için düzenlenen Travel EXPO Ankara Fuarı’na katıldı. 23-26 Mart’ta Ankara’da açılan fuarda, Muğla’nın tanıtımı yapılıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, her yıl Ankara’da düzenlenen ve birçok kentin tanıtımının yapıldığı Travel EXPO Fuarı’na katıldı. Turizm fuarı, 23-26 Mart’ta Ankara Ticaret Odası Congresium’da gerçekleşiyor. Kentin turizm potansiyelini ortaya çıkarmak için önemli bir organizasyon olan Travel EXPO Ankara Fuarı’nda, Muğla standını ziyaret eden seyahat tutkunlarına, Muğla’nın tanıtımının yapıldığı broşürler, kitapçıklar, gezi rehberi, magnet ve CD’ler dağıtılıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi standını ilk gün  Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman da ziyaret etti. Yayman yaptığı açıklama da ‘Ankara’ya turizm fuarı çok yakıştı. Turizmde iyi haberler geliyor. Turizm 2017 inşallah güzel olacak. Muğla gerçekten çok güzeldir. Herkesi Ege’ye davet ediyoruz’ dedi.