Meclis Canlı

Büyükşehir, Modern Kentler İçin Çalışıyor


06.10.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluk alanında bulunan Ula İlçesi Akyaka Mahallesi, Atatürk Caddesinin kentsel tasarım, yol yapım, kaldırım ve çevre düzenlemesi ile ilgili tespit çalışmalarını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın koordinasyonluğunda Ula İlçesi Akyaka Mahallesinde yapılacak kentsel tasarım, yol yapım ve çevre düzenlemesi ile ilgili görevli personeller ve tasarım uzmanları tarafından tespit çalışmaları tamamlandı. Muğla Büyükşehir Belediyesi 2 nolu Hizmet Binasında yapılan çalışmalar ile ilgili gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Müfit Bayram, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Ayşe Ünal, Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç ve görevli personeller katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Muğla’mıza yakışır modern ve örnek çalışmalar ve projeler üretiyoruz. Ula İlçemiz Akyaka Mahallesinde yapılan tespit çalışmalarının ardından uygulama işlemi en kısa sürede başlayacak ve yolu vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. “