Büyükşehir Milas’ta Yol Çalışmalarını Sürdürüyor

21.09.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yetki ve sorumluluğunda olan yollarda çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde sorumluluğunda bulunan yollarda asfalt döküm çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Milas ilçesinde çalışmalarına devam eden ekipler, Çamlıca Mahallesi’nde1,5 kilometre, Dereköy Mahallesi’nde 6 kilometre birinci kat asfalt döküm çalışmasını, Karaağaç Mahallesi’nde 2,5 kilomketre, İkizköy Mahallesi’nde 1 kilometre ve Ulaş Mahallesi’nde ise 700 metre 2. Kat asfalt döküm çalışmasını tamamladı.

Güvenli yollar hedefiyle çeşitli bölgelerde çalışmalarını yürüten ekipler, Milas İlçesi Fesleğen Mahallesi’nde 7,5 kilometre 1. Kat, 5,5 kilometre 2. Kat asfalt döküm çalışmalarına ise devam ediyor.