Meclis Canlı

Büyükşehir, Milas Kemikler Mahallesine yeni su kaynağı sağlıyor


21.09.2022


Muğla Büyükşehir Belediyesi, Milas’ın Kemikler Mahallesine ek su sağlamak için yeni kaynak buldu. Ekipler çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yeni içme suyu kaynağını mevcut sisteme ilave ederek mahalleye aktaracak.

 

İl genelinde kesintisiz ve sağlıklı içme suyu sağlamak için projelerini sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç olan bölgelere yeni su kaynağı sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü, 2022 yılı içerisinde Bodrum, Ula, Yatağan, Marmaris, Datça, Fethiye, Seydikemer ve Ortaca ilçelerinde ihtiyaç duyulan mahallelerde sondaj kuyuları açtı.

 

Bu kapsamda Milas’ta da çalışmalarını yoğunlaştıran Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, Kemikler Mahallesi’nde yaptığı çalışmayla bölgeye yeni su kaynağı sağlıyor.

 

MUSKİ ekipleri tarafından Kemikler Mahallesine yeni içme suyu kaynağı sağlanırken kısa sürede kaynak ile depo arasında terfi hattı imalatı yapımına başlanıyor. Çalışmanın tamamlanmasının ardından yeni kaynak Kemikler Mahallesine aktarılacak.