Büyükşehir Mezarlıkların Bakım ve Onarım Çalışmalarını Sürdürüyor

21.09.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sorumluluğunda bulunan mezarlık alanlarının  bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyor.

Mezarlık alanlarında gerekli düzenlemelerin yapılması için özverili bir çalışma gerçekleştiren Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bugüne kadar 684 mezarlık alanının yapım, bakım, onarım ve tadilat işlemlerini gerçekleştirdi. Ekipler, toplam 1375 mezarlık alanın da genel temizlik çalışmaların tamamladı.

İl içi ve İl dışı (havayolu ve karayolu) cenaze nakil işlemlerini mesai saati gözetmeksizin devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi,  bugüne kadar 1897  il içi, 604  il dışı ( 392 adet karayolu, 212 adet havayolu) olmak üzere toplam 2501 adet cenaze nakil işlemi gerçekleştirdi.