Meclis Canlı

Büyükşehir, Mezarlık Alanlarında Temizlik Çalışmalarını Sürdürüyor


11.12.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yetki ve sorumluluğunda bulunan mezarlık alanlarının temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri, Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluk alanında bulunan toplam 1187 mezarlık alanından 1033’ünde temizlik çalışmalarını tamamladı. Ekipler, muhtarlardan ve vatandaşlardan gelen talepleri de dikkate alarak 9.688.217 metrekare mezarlık alanında ağaç budaması, ot ve çalı temizliği ile yabancı ot ilaçlaması işlemlerini gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca mezarlıkların isim tabelalarının montaj çalışmalarını da sürdürüyor.

“Vatandaşlar Temizlik Çalışmalarından Memnun”

Yapılan temizlik çalışmaları ile mezarlıkların huzur veren bir görünüme kavuştuğunu dile getiren vatandaşlar, çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.



“Mezarlık Alanlarının Daha Temiz Olması İçin Özveriyle Çalışıyoruz”

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç, vatandaşların manevi duygularını yoğun şekilde yaşadığı mezarlık alanlarını temiz ve huzurlu bir ortam haline getirmek için özveriyle çalıştıklarını söyledi. Hacı Koç; “Büyükşehir Belediyemizin yetki ve sorumluluğunda il genelinde 1187 mezarlık alanı bulunuyor. Vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirebilmeleri için ekiplerimiz 9.688.217 metrekare mezarlık alanının temizlik çalışmalarını tamamladı. İl genelinde çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek.” dedi.