Meclis Canlı

Büyükşehir Menteşe’nin kırsal mahallerinde yol çalışmalarına devam ediyor


31.07.2022


İl genelinde kırsal mahallelerin yollarını yenilemeye ve genişletmeye devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe ilçesine bağlı Kenkercik, Çamoluk, Esençay, Göktepe ve Sungur Mahalleleri yol güzergahlarında asfalt ve parke çalışmalarına devam ediyor.

 

Vatandaşların güvenli ve modern yollarla seyahat etmeleri için çalışmalarını sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sorumluluk alanlarındaki yollarda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Büyükşehir Belediyesi, Kenkercik, Çamoluk, Esençay, Göktepe ve Sungur Mahalleleri yol güzergahlarında asfalt ve parke çalışmalarına devam ediyor.

Kenkercik ve Çamoluk mahallelerin yol güzergahında 8 kilometrelik 2. Kat sathi kaplama çalışmasının yaklaşık 3,20 kilometresini tamamlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Esençay Mahallesi’nde de 2,20 kilometre uzunluğunda 2. Kat sathi çalışmasını tamamladı. Büyükşehir ekipleri, Göktepe Sungur Mahalleleri yol güzergahında 2 kilometre parke çalışması yapacak.


Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin mahallesinde yaptığı yol çalışmalarını yakından takip eden Esençay Mahalle Muhtarı Niyazi Orhan, şunları ifade etti: “Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Gereken hizmetleri çok iyi bir şekilde alıyoruz. Daha önce 2015 yılında mahallemizde asfaltlama çalışması yapılmıştı. Şu anda da ikinci bir asfaltlama çalışması yapılıyor. Çalışmalar tamamlandıktan sonra yollarımız daha güvenli ve modern hale dönüşecek. Büyükşehir Belediyemizin tarıumsal sulama ve muhtarlar masası hizmetlerinden de mahalle halkı olarak çok memnunuz. Özellikle Muhtarlar Masasına talebimizi ilettikten sonra anında isteklerimiz yerine getiriliyor. Mahallemize sağladığı hizmetler nedeniyle Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Osman Gürün’e çok teşekkür ederim.”