Büyükşehir, Menteşe’de Hafriyat Temizliği Yaptı

23.02.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi, “Çevre Dostu Muğla” hedefi doğrultusunda il genelinde çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, çevre temizliğinin sağlanması ve kaçak hafriyat dökümünün önüne geçilmesi için çalışmalarını hızlandırdı. Ekipler, Menteşe ilçesinde Eski Düğerek Yolu, Düğerek Mahallesi, Karamehmet Mahallesi Menteşe Evleri Mevkii ve Atatürk Bulvarı Emirbeyazıt Cami yanında bulunan hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları temizledi.

Hafriyat atıklarının temizlik çalışmaları ile ilgili bilgi veren Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Aylin Giray, temiz bir çevre için çalıştıklarını söyledi. Giray; “Hafriyat atıklarının insan sağlığı ve çevreyi olumsuz yönde etkilememesi için çalışıyoruz. Ekiplerimiz, Menteşe ilçemizde hafriyat atıklarını temizledi. Kaçak hafriyat dökümünün önüne geçilmesi ve çevre temizliğinin sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla ekiplerimiz temizlik ve denetimlerini artırarak devam edecek.” dedi.