Meclis Canlı

Büyükşehir “Mavi Deniz Temiz Kıyılar” İçin Çalışıyor


11.11.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, “Mavi Deniz Temiz Kıyılar” hedefi doğrultusunda il genelinde yaptığı çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gökova Körfezi’nde Yedi Adalar mevkiinden itibaren Bördübet sahiline kadar kıyı temizliği çalışmaları gerçekleştirdi. Marmaris Belediye personelinin de katıldığı kıyı temizliği çalışmalarında yaklaşık 4 ton katı atık toplandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Aylin Giray konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Mavi Deniz Temiz Kıyılar hedefimiz doğrultusunda il genelinde kıyı temizliği çalışmaları yapıyoruz. Ekiplerimiz 2 gün süren ve Gökova Körfezi’nde Yedi Adalar mevkiinden itibaren Bördübet sahiline kadar gerçekleştirdiği kıyı temizliği çalışmaları ile yaklaşık 4 ton katı atık topladı. Kıyı temizliği çalışmalarına katılan Marmaris Belediye personeline de ayrıca teşekkür ediyorum. Çevre Dostu Muğla için çalışmaya ve projeler üretmeye devam edeceğiz.