Meclis Canlı

BÜYÜKŞEHİR MASA TENİSİ TAKIMI’NDAN BAŞKAN GÜRÜN’E ZİYARET


21.10.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı masa tenisi sporcuları ve aileleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin farklı kategorilerdeki 32 masa tenisi sporcusu aileleri ile birlikte Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Daire Başkan V. Ali İnan, Muğla’nın Büyükşehir Belediyesi olduğu tarih olan 2014 yılında kurdukları masa tenisi takımının geçen 2 buçuk sene içerisinde birçok başarıya imza atığını, Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Kadınlar Masa Tenisi Takımı’nın Muğla’yı 3.ligde temsil etme başarısı gösterdiğini söyledi.




Ailelerden Başkan Gürün’e Teşekkür

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı masa tenisi sporcularının aileleri de Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün’ü ziyarette, çocuklarının bu spor sayesinde daha disiplinli, sorumluluk sahibi olduklarını, spordaki başarılarının derslerine de yansıttıklarını söylediler ve destekleri için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ettiler.

“Amacımız gençlerimizi spor sayesinde geleceğe güvenle bakabilen güçlü bireyler olarak yetiştirmek.”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Büyükşehir Belediyesi olarak amatör sporlara her zaman destek olduklarını amaçlarının gençleri hayata daha donanımlı, disiplinli, bir takım oyuncusu gibi güçlü hazırlamak olduğunu söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Sporun her branşı gençlerimizin sosyalleşmesi, arkadaşlıklar kurmasına katkı sağlıyor. Bu arkadaşlıklarla birlikte çaba sarf etme, takım olabilme, hatta bir arkadaşı geride kalıyorsa ona destek olma duygusu oluşturuyor. Bu çocuklar ileride farklı mesleklere yönelecekler. Ama burada almış oldukları terbiye, disiplin onlara ileriki yaşamlarında rehber olacak. Kazanmış oldukları kupalar önemli ama asıl önemli olan yaptıkları spor sayesinde kazanmış oldukları özgüven, takım olma bilinci ve sorumluluk alabilme duygusu. Büyükşehir Belediyesi olarak da amacımız gençlerimizi spor sayesinde geleceğe güvenle bakabilen güçlü bireyler olarak yetiştirmek. Anne babalarımıza da böyle değerli evlatlarını bize emanet ettikleri için, hocamızı da yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.