Büyükşehir Mahallelerde Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor

05.10.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri il genelinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Yıl boyunca yolları daha modern ve güvenli hale getirmek için aralıksız olarak çalışan Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri il genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri Köyceğiz Akköprü Mahallesi’nde 7 kilometre, Menteşe Algı Mahallesi’nde 1,8 kilometre, Çatak-Bağyaka Mahallesi’nde 900 metre 2. Kat sathi kaplama, Kuyucak Mahallesi’nde 1,7 kilometre, Yenikarakuyu ve Yörükler Mahallesi’nde 1,4 kilometre, Milas Etrenli Şenköy Mahallesi’nde 2,9 kilometre, Hisarcık Mahallesi’nde 2 kilometre ve Kurudere Mahallesi’nde 2 kilometre 2. Kat sathi kaplama çalışmalarını tamamladı.

Seydikemer Yaka Mahallesi’nde ise 1,5 kilometre 1. Kat sathi kaplama çalışmalarını tamamlayan ekipler, il genelinde çeşitli mahallelerde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.