Meclis Canlı

Büyükşehir Kurum İçi Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi


03.03.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Daire Başkanları ve Şube Müdürlerinin ilgili birimleri hakkında sunumlar yaptığı kurum içi bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi Seminer Salonunda gerçekleştirilen kurum içi bilgilendirme toplantısında, Daire Başkanları ve Şube Müdürleri kendi birimlerinin 2014 yılı içerisinde gerçekleştirdiği faaliyetler ve 2015 yılındaki projeleri ve hizmetleri konularında bilgilendirme sunumları yaptı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün konu ile ilgili yaptığı açıklamada, yapılan bu tarz toplantıların kurum içi dinamiğin ve Daire Başkanlıkları arası diyaloğun artması açısından çok önemli olduğunu belirtti. Başkan Gürün; “Yapılan kurum içi bilgilendirme toplantıları ile Daire Başkanlıklarımızın gerçekleştirdiği faaliyetler ve hazırladıkları projeler hakkında bilgiler edindik. Bu tarz toplantılar ile vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunmak için neler yapabiliriz konusunda görüş alışverişlerinde bulunarak kurum içi diyaloğu ve dinamiği en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz. Toplantıda sunum yapan tüm Daire Başkanları ve Şube Müdürlerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kurum içi bilgilendirme toplantılarımızı yıl içersinde belirli ve düzenli aralıklarla yapmaya devam edeceğiz.”dedi.