Meclis Canlı

Büyükşehir Köyceğiz’de Muhtarlar İle Buluştu


02.02.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi, iki yılda yapılan hizmetlerin ve yatırımların anlatıldığı toplantıların ikincisini Köyceğiz İlçesi’nde gerçekleştirdi. 



Muğla Büyükşehir Belediyesi, “Muğla’da Büyük Bir Aileyiz” sunumuyla Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin iki yılda yaptığı hizmetlerin ve yatırımların anlatıldığı Muhtarlar Bilgilendirme toplantılarının ikincisini Köyceğiz İlçesi’nde Halk Eğitim Merkezi’nde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, CHP Köyceğiz İlçe Başkanı Nazmi Ünoğlu, Muğla Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve Köyceğiz İlçesi mahalle muhtarları katıldı.



 “Bilgilendirme Toplantılarımızda Bütün Muhtarlarımızla Bir Araya Gelme Fırsatı Buluyoruz”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Köyceğiz Muhtarları Bilgilendirme toplantısında, iki yıl içinde Büyükşehir Belediyesi’nin yaptıklarını, yatırımlarını ve yapacaklarını anlattıkları toplantıların muhtarların tamamını bir araya getirmesi açısından önemli olduğunu, muhtarların mahallerinde Büyükşehir Belediyesi’nin gözü, kulağı ve sözü olduğunu söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün;  “Muğla’da 551 mahalle muhtarımızla sürekli iletişim halindeyiz. Sizler Muhtarlar Masası birimimizi, çağrı merkezimizi arayarak ya da belediyemizi ziyaret ederek istek ve taleplerinizi bizlere bildiriyorsunuz. Özellikle Muhtarlar Masası birimimizi arayan, istek ve taleplerini bildiren muhtarlarımıza birimimiz gerekli çalışmaları yaparak hizmetler hakkında anında dönüş sağlıyor. Muhtarlar Bilgilendirme toplantılarımızla da sizlerle bir araya geliyor, ilçemizdeki bütün muhtarlarımızı bir araya getiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini, yaptıklarımızı, yapacaklarımızı sizlere yüz yüze anlatma fırsatı buluyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak siyasetten uzak,  herkese, her ilçeye eşi mesafede hizmet üretiyoruz.  Yasadan kaynaklanan olumsuzluklara rağmen seçilmişler olarak şikayet etmeden çözüm odaklı hizmetlerle Muğla’da vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek için mesai saati gözetmeden çalışıyoruz.” dedi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Köyceğiz Muhtarlar Bilgilendirme Toplantısı, MUSKİ, Ulaşım, Fen işleri, Sağlık, Sosyal ve Tarım Dairesi Başkanlıklarının sunumları ve muhtarların soruları ile devam etti. Muhtarlar, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e ilçelerine, mahallerine yapılan hizmetler için teşekkür ettiler.



Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün,  Köyceğiz İlçesi ziyaretinde Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Köyceğiz Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Köyceğiz Şoförler Odası,  Köyceğiz Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Köyceğiz Grup Amirliği, MUSKİ Köyceğiz birimini ziyaret etti.