Meclis Canlı

Büyükşehir Koronavirüse Karşı Vatandaşların Yanında


06.04.2020


Muğla Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs nedeniyle mağdur olan vatandaşların gıda ve hijyen malzemelerinin karşılanması için başlattığı “Gıda ve Hijyen Paketi” kampanyası doğrultusunda paketleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Koronavirüs salgınına karşı vatandaşların sağlını korumak için sürdürdüğü projelerin yanı sıra virüs nedeniyle mağdur olan vatandaşlara gıda ve hijyen malzemesi desteği sağlıyor.

İhtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşması için yardımda ve bağışta bulunmak isteyenler vatandaşların 444 48 01 numaralı Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezine başvurmaları gerekiyor.

İki ayrı paket dağıtılacak

Çin’de başlayıp tüm Dünya’da etkisini gösteren Koronavirüs (COVID-19) salgını sonrası Muğla Büyükşehir Belediyesi tüm ilçelerde gerekli önlemleri alınmaya devam ediyor. Bu kapsamda Muğla Büyüykşehir Belediyesi Koronavirüs salgını sonrasında iş yerleri kapanan, işten çıkarılan ve zor durumda bulunan ailelere gıda ve hijyen malzemesi desteği sağlıyor. Destekler iki ayrı paket halinde yapılırken birinci pakette gıda malzemeleri, ikinci pakette ise temizlik malzemeleri bulunuyor.

Dağıtımına başlanan gıda ve hijyen malzemesi paketleri 13 ilçedeki vatandaşlara ulaştırılıyor. İlçe Belediyeleri ile koordineli olarak dağıtılan paketler için katkıda bulunmak isteyen vatandaşlar, temin ettikleri gıda ve hijyen malzemelerini Büyükşehir Belediyesine bağışlayarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımda bulunabilecekler.